H

 

Hvalpe

 

 

 

 

Hvalpene sælges med DKK-stambog, registrering i Dansk Hunderegister og chip-mærkning, ormkursbehandlet 3 gange - senest som 7 uger gamle. ydermere medfølger sundhedsattsest samt EU-pas.

Der medfølger en hvalpepakke med diverse informationer,og gode råd, en CD-rom med billeder fra kuldets første 8 uger samt et medlemskab af Beagle Klubben. Naturligvis følger livslang råd og vejledning også med.

 

I tiden bor jeg noget småt, men tilgengæld bliver hvalpene præget meget grundigt. De bliver vænnet til husholdningens køkken- maskiner, støvsuger, græssslåmaskinen, larmen af folk og andre hunde der går fordi m.v.

Hvalpene er leveringsklare når de er 8 uger, men er tidspunktet ubelejligt, beholder jeg gerne hvalpen et stykke tid længere.

Som hvalpekøber, forventer jeg, at man har sat sig ind i beaglen som race, gjort sig store tanker om hvorfor det er en beagle man ønsker samt om man kan tilbude beaglen det liv den har behov for.

Man er altid meget velkommen til at ringe eller komme på besøg, for at få en snak om racen.

 

 

 

 

 

 


 

I min avl er det vigtigt for mig, så vidt muligt at avle hvalpe med gode temperamenter, god sundhed samt smukt eksteriør. Alt
dette så tæt på beaglestandarden
som muligt.

 

 

 

 

 

 

 

| ©2007-2008 Maruby Beagles